acvapur systems

Categories

BIOROCK launch

iun. 13, 2018 wp-admin Epurare Niciun comentariu
Ce este BIOROCK?

BIOROCK: Soluția de tratare a apelor uzate menajere și de economisire a costurilor.

Nu toate sistemele septice sau de epurare sunt la fel. Costurile de exploatare și de întreținere sunt unele dintre cele mai importante considerente atunci când cumpărați o stație de epurare a apelor uzate menajere. Prin comparație, stațiile electrice de tratare a apelor reziduale presupun cheltuieli operaționale costisitoare lună de lună. Astfel, costurile de achiziție competitive împreuna cu cele de exploatare  și întreținere minime fac din BIOROCK soluția optimă pentru căminul sau investiția dumneavoastră.

BIOROCK prin Acvapur Systems în Romania, oferă o soluție compactă, eficientă și fiabilă de tratare a apei menajere. Sistemele de epurare BIOROCK funcționează fără suflante sau difuzoare de aer, neavând nevoie de energie electrică pentru procesul de tratare, ceea ce conduce la costuri minime de întreținere și reparare, la costuri de funcționare scăzute și la cele mai lungi intervale de vidanjare. Fără a avea elemente în mișcare, practic fără a exista riscul de defectare, fiabilitatea sistemului este maximizată, eliminându-se costul unor piese de schimb costisitoare. Aceste avantaje unice conduc la economii semnificative ale costurilor de exploatare în comparație cu instalațiile convenționale de tratare a apelor reziduale.

Calitatea efluentului, conform indicatorilor eficienței de epurare certificați de APIA fac din BIOROCK o investiție în viitorul dumneavoastră.

Etichete: